ændringerpåbilpleje

Der er opdateret betingelser på Bilpleje

ændringer

Sæsontjek udgår af bilpleje 

Der er foretaget ændringer på produktet Bilpleje

I forbindelse med fornyelsen af kontrakten med vores leverandør, er prisen på servicekontrakten ændret, så den afspejler de nye markedsvilkår.

Derfor har vi vurderet, det var nødvendigt at justere i Bilpleje, for at kunne holde den samme gode pris. 

Det betyder derfor, at sæsontjekket, der tidligere har været leveret i forbindelse med hjulskift, udgår af Bilpleje. Vi har ud fra løbende kundefeedback vurderet, at det var den service, der gav mindst værdi. 

Ændringerne kommer ikke til at have indflydelse på resten af Bilpleje. Dine hjul skiftes og opbevares stadig med samme høje kvalitet, og din bil kan stadig stå pletfri hver måned med den månedlige bilvask. 

Hvad kan du gøre?

Du kan med ro i maven stadig booke dit hjulskifte og benytte dig af din månedlige bilvask

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.