forsikringer

Forsikringer

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker din husstands indbo, ved fx brand, vandskade, visse typer kortslutning eller tyveri. Den dækker også hele din husstands erstatningsansvar, hvis du kommer til at lave skade på andre personer eller andres ting.

Læs mere

Bilforsikring

Bilforsikring indeholder altid en lovpligtig ansvarsforsikring og giver mulighed for tilvalg af kaskoforsikring, som dækker hvis bilen får skader eller bliver stjålet.

Læs mere

Husforsikring

Husforsikringen dækker, hvis der opstår skade på dit hus som følge af fx brand, storm, tyveri og hærværk. Husforsikring kan sammensættes så den passer præcis til dit behov.

Læs mere

Personforsikring

FOMO tilbyder nu personforsikringer, som giver udvidede muligheder ift. traditionel ulykkesforsikring. Mere information kommer snart på hjemmesiden. Vil du vide mere med det sammen, så kontakt en af vores professionelle assurandører eller ring til vores kontor.

Læs mere

Senior omsorg

Giv tryghed tilbage - til dine nærmeste. Senior Omsorg er en forsikringspakke til ældre over 70 år. Køb Senior Omsorg og giv tryghed tilbage til dem, du holder af, fx dine forældre.

Læs mere

Børneforsikring

Børneforsikringen er en unik mulighed for at sikre dit barn hele vejen rundt hele døgnet. Første leveår dækkes dit barn gratis!

Læs mere

Fritidshusforsikring

Fritidshusforsikring dækker dit fritidshus ved brand og en række andre skader, fx vandskader, stormskader eller skader i forbindelse med indbrud og tyveri. Forsikringen kan også dække de ting, du har i huset.

Læs mere

Rejseforsikring

Rejseforsikringen dækker hele din husstand, hele året. Du vælger om I skal være dækket ved rejser i hele verden eller alene i EU/EØS. Forsikringen dækker både jeres bagage og hvis uheldet er ude, og I kommer til skade.

Læs mere

Hundeforsikring

Hundeforsikringen dækker lovpligtigt ansvar i forbindelse med dét at være hundeejer. Den kan udvides til at dække fx dyrlægeregninger, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg, livdækning mm.

Læs mere

Katteforsikring

Katteforsikringen dækker dyrlægeregninger, hvis din kat bliver syg, eller kommer til skade ved en ulykke.

Læs mere

Campingvogn

Vores forsikring på Campingvogn er en kaskoforsikring, der bl.a. dækker brand og tyveri af selve vognen.

Læs mere

Motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen indeholder altid lovpligtig ansvarsforsikring og kan udvides til at omfatte kaskoforsikring, der fx dækker ved tyveri eller skader på motorcyklen, førerforsikring og vejhjælp.

Læs mere

Bådforsikring

Bådforsikringen kan sammensættes så den dækker præcis dit behov for forsikring. Lovpligtig ansvarsforsikring er altid med, kaskoforsikring kan tilkøbes, og det samme kan ulykkesforsikring, der dækker alle ombord på din båd.

Læs mere

Trailerforsikring

En trailerforsikring dækker, hvis der sker skade på din trailer, både i Danmark og i udlandet.

Læs mere

Knallertforsikring

Knallertforsikring omfatter altid lovpligtig ansvarsforsikring, så der er dækning for skader på andre personer eller andres ting. Forsikring kan udvides til at omfatte kaskoforsikring på din knallert eller scooter.

Læs mere

Retshjælpsforsikring

– en dækning du automatisk får med, når du tegner en af følgende forsikringer: Husforsikring, Fritidshusforsikring, Indboforsikring, Campingvognsforsikring og Kaskoforsikring til Bil, Motorcykel og Knallert.

Læs mere

Udvidet cykeldækning

En tilvalgsdækning du kan tilkøbe på vores indboforsikring. Dækker cyklen ved skade under transport, ifm. cykelløb, og ved skader som følge af styrt på ex. stier.

Læs mere

Veteranbilforsikring

Du kan forsikre klassiske biler og veteranbiler hos FOMO. Klassiske biler er biler, der er mellem 25 og 29 år gamle. Veteranbil er biler, der er 30 år og ældre

Læs mere
spacerbig0
parallaxhero0

FAKTA om valg af forsikringer

Som forbruger kan det være svært at vælge de rigtige forsikringer. Det er derfor vigtigt at orientere sig grundigt, og tænke godt over, hvordan man ønsker at være dækket den dag, hvor man får brug for sine forsikringer. 
Her kan du læse mere om hvad FOMO står for og hvem vi samarbejder med. 

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.