Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

hero

Motorcykel

tekst

Motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen indeholder altid lovpligtig ansvarsforsikring og kan udvides til at omfatte kaskoforsikring, der fx dækker ved tyveri eller skader på motorcyklen, førerforsikring og vejhjælp.

Motorcykelforsikringen kan bestå af to hoveddele. Lovpligtig ansvarsforsikring som dækker, hvis du med din motorcykel, skader andre personer eller andres ting. Kaskoforsikring dækker skader på din motorcykel ved fx trafikuheld, hærværk og tyveri. Derudover kan der tilkøbes tilvalgsdækninger som fx Førerforsikring, Vejhjælp mm.

Tre fordele ved Motorcykelforsikring hos FOMO

  • Prisen beregnes ud fra type, kørselsbehov, antal skader mv. Jo lavere risiko, jo lavere pris
  • Du vælger selv om forsikringen skal dække hele året, eller alene fra 1. marts til 30. november
  • Du vælger frit mellem flere selvrisici. Jo højere selvrisiko, jo billigere bliver forsikringen

Er du ny kunde skal du kontakte os, da vi ikke kan beregne en pris på din motorcykelforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88.

Er du eksisterende kunde hos FOMO, skal du kontakte os da vi ikke kan beregne priser eller ændringer af din motorcykelforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark, og Produktinformation på Motorcykel forsikring

contentboxes0

SÅDAN KAN DU DÆKKES

Ansvar


Dækker, hvis du skader andre mennesker, deres ting eller køretøjer ved et uheld.

Kasko


Dækker skader på din motorcykel, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld. Har du ekstraudstyr og tilbehør for op til 10.000 kr., er det også dækket.

Ekstraudstyr for over 10.000 kr.


Har du tilbehør og ekstraudstyr til motorcyklen for over 10.000 kr., kan du vælge en ekstra dækning, når du bestiller din forsikring.

Helårskørsel


Opgradér din motorcykelforsikring, så den ikke kun dækker i sommerperioden 1. marts – 30. november, men hele året.

MC Førerulykke


Sikrer erstatning for et varigt mén eller dødsfald, hvis du eller en anden fører af din motorcykel kommer ud for et uheld og ikke kan få erstatning fra en ansvarsforsikring. Dækker også med et kontant beløb, hvis du får et knoglebrud.

 Selvrisiko ved tyveri


Fravælg den sædvanlige selvrisiko ved tyveri og skader på 20 % af skadeudgiften. Så kender du din selvrisiko ved alle typer skader.

Tryg MC Vejhjælp


Hjælp på stedet, når din motorcykel ikke kan køre eller skal bugseres på værksted.

Tyveri


Dækker, hvis din motorcykel eller dit tilbehør bliver stjålet eller skadet ved tyveri eller tyveriforsøg.

For at kunne købe en Motorcykelforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en motorcykel forsikring eller ændre din nuværende motorcykel forsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.