Rejseforsikring – Tryg alarm Læs mere her

parallaxhero0

Tryg Alarm

tekst

Tryg Alarm - din sikkerhed i udlandet

Med en rejseforsikring hos os, har du adgang til Tryg Alarm, uanset hvor du er i verden. Alarmcentralen har medarbejdere og læger, der sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt.
 
Telefon +4544688200
E -mail alarm@tryg.dk
 
Vi refunderer opkald til og fra Tryg Alarm. Derfor skal du huske at få en uspecificeret telefonregning for udgiften til opkaldet.
 
Der samarbejdes med Falck Global Assistance under navnet Tryg Alarm.
 
Ring til os, hvis du kommer ud for en alvorlig situation på rejsen, som kræver hjælp her og nu, fx:

  • Ved indlæggelse på sygehus 
  • Hvis din rejse bliver forsinket, og du har brug for hjælp til at komme videre
  • Hvis du bliver kaldt hjem i utide, fordi der er brug for dig derhjemme
  • Hvis du får brug for at blive evakueret fra feriestedet.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.