parallaxhero0

Trygs rejse app

tekst

Trygs rejse-app

Den gratis rejse-app ’Tryg på rejse’ har genveje til de vigtigste nødopkald og mange gode vejledninger ved tyveri, mistet bagage, sygdom, skader, hjulskift, vejhjælp og bilkørsel i udlandet. Appen kan også finde din bil igen, hvis du har parkeret den i uvante omgivelser – fx på en storbyferie.

Download Trygs rejse-app (App Store)

Download Trygs rejse-app (IOS/Google Play)

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.