hero

Ny forbedret bilforsikring 

tekst

Sammensæt din bilforsikring så den passer til dit behov og din bil

 

Bilforsikring indeholder altid en lovpligtig ansvarsforsikring og giver mulighed for tilvalg af kaskoforsikring, som dækker, hvis bilen får skader eller bliver stjålet.

Med en bilforsikring fra FOMO, kan du sammensætte en forsikring så den passer præcis til dit behov og din bil. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker ved skader på andre personer end føreren, andres ting og køretøjer. Kaskoforsikring dækker, hvis din bil bliver stjålet, udsat for hærværk, eller får skader. Ekstradækninger kan tilvælges, fx. Ung fordel, Parkeringsskader (Bilka-buler), Tryg Vejhjælp, med flere.

Tre fordele ved Bilforsikring hos FOMO

  • Overskudsdeling
  • Kr. 0 i selvrisiko ved ansvarsskader
  • Mulighed for ’Ung fordel’ – Er du under 25 år og har én af dine forældre allerede en bilforsikring i FOMO eller Tryg, får du rabat og adgang til bilvask og hjulskifte det første år med FOMO Bilpleje.

Er du kunde hos FOMO og skal skifte bil?

Så vælg Tryg som forsikringsselskab og FOMO vil få automatisk besked.

Vi ringer dig op, så du får en gennemgang af dækningsmuligheder på din nye bil. 

Ny kunde? - beregn din pris - og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en bilforsikring eller ændre din nuværende bilforsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser og Produktinformation på Bilforsikring

ejertitle

EJER:

Vi har sammensat tre pakker til dig, der ejer en benzin-/dieselbil. Har du en elbil – se her.

ejer

Super

Beregn Pris

Udvidet

Beregn Pris

Basis

Beregn Pris
leasingtitle
leasing

Super

Beregn Pris

Udvidet

Beregn Pris

Basis

Beregn Pris
spacersmall0
spacersmall0
contentboxes0

Sådan kan du dækkes

Ansvar

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Førerdækning

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret og hvor fører ikke kan få erstatning fra fx en anden ansvarsforsikring eller arbejdsskadeforsikring.
Forsikringen dækker på samme måde, som hvis du fik erstatning fra en anden bils ansvarsforsikring og sikrer dig bl.a. et beløb for varigt mén, tab af erhvervsevne og tabt arbejdsfortjeneste, som er ud over det, en normal førerulykkesforsikring dækker.

Læs mere om dækningen her

Kasko

Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld. Har du monteret ekstraudstyr og tilbehør, er det dækket uden maksimum sum. Afmonteret ekstraudstyr og tilbehør er dækket for op til 30.000 kr., når det opbevares i aflåst rum. Dæk og fælge kan forsikres med en højere sum.
Du får også assistance ved nedbrud eller uheld, hvis du kører ud af Danmark - inden for Europas grænser.

Trailerforsikring

Trailerforsikring følger automatisk med, når du har kasko. Dækker ud over egen trailer, også hvis du låner eller lejer en trailer med maksimal totalvægt på 1.500 kg, hvis der sker tyveri, hærværk, brand eller påkørsel - op til 30.000 kr. pr. skade. Dækningen er uden selvrisiko.

Dæk og fælge

Sum for afmonterede dæk og fælge er den værdi, som dine dæk og fælge er forsikret for. Det gælder både dæk og fælge til dine sommer- og vinterhjul. Du får maksimalt dækket op til det beløb du har valgt, også selvom dine dæk og fælge er mere værd.

Tryg Vejhjælp

Tryg Vejhjælp dækker i hele Danmark og i grænselandet 25 km ind i Tyskland og Sverige, undtaget er i Grønland og på Færøerne.
Tryg Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer, samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen. Går bilen i stykker, og vælger du et værksted tilknyttet Tryg vejhjælp, får du en lånebil til rådighed, mens din egen repareres.

Nulselvrisiko (friskader)

Dækker så du ikke skal betale selvrisiko ved skader som følge af: brand, tyveri og røveri, hærværk, påkørsel af dyr, nedstyrtning af genstande på bilen samt skade efter mår, mus og rotter i motorrummet eller interiør.
Nulselvrisiko dækker også dit udlæg til selvrisikoforsikring for lånebil på fordelsværksteder.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Glas

Dækker reparation af ruder, spejle, lygteglas, glas i bilen, soltag og panoramatag uden opkrævning af den valgte selvrisiko. Ved udskiftning af bilens forrude gælder der en fast selvrisiko på 1.500 kr.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Parkeringsskade

Dækker de ærgerlige situationer, hvor din bil har fået en bule efter påkørsel, og hvor den anden bilist ikke har givet sig til kende. Det er også en parkeringsskade, hvis påkørslen er sket med en indkøbsvogn, eller bulen er opstået, fordi en bildør er blæst op i din bil. Skader dækkes uden selvrisiko.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Dækskade

Dækker reparation af dit dæk, hvis dit dæk punkterer eller eksploderer. Hvis dækket ikke kan repareres, får du et nyt tilsvarende dæk.
Skader dækkes med op til 10.000 kr. pr. skade og dækningen er uden selvrisiko.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

 

 

Værdigaranti (gælder ikke til leasingkunder)

Dækker en lånebil, hvis din bil totalskades eller bliver stjålet. Du kan beholde lånebilen i op til 14 dage efter, du har fået din erstatning.
Er bilen under to år når den bliver totalskadet eller stjålet, får du erstatning svarende til en ny bils pris.

Uanset bilens alder, får du også udbetalt yderligere 15% i tillæg til din erstatning, dog maks. 30.000 kr.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Ung fordel

Som ung kunde under 25 år kan du spare penge på bilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i FOMO. En familierabat giver flere fordele - blandt andet får du gratis adgang til bilvask og hjulskifte det første år med FOMO Bilpleje.

Fejltankningsforsikring

Har du fyldt forkert brændstof i tanken, benzin eller diesel, får du assistance til værksted, tømning af tanken, samt rengøring og bortskaffelse. Du får påfyldt 5 liter korrekt brændstof i tanken, så du kan køre videre. Skader dækkes med op til 10.000 kr. pr. skade og dækningen er uden selvrisiko.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Nøgleforsikring

Dækker omkostningerne til en ny bilnøgle samt evt. omkodning, hvis du mister bilnøglen. Ved risiko for tyveri af bilen, fordi identifikation er stjålet sammen med nøglen, betaler vi udskiftning af billåsen. Skader dækkes med op til 10.000 kr. pr. skade og dækningen er uden selvrisiko.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Ferie lånebil

Dækker en ferie-lånebil, hvis din bil får en skade eller bryder sammen før en planlagt bilferie i Danmark eller Europa. Ferie-lånebilen vil være af tilsvarende størrelse, med fuld forsikring og 0 kr. i selvrisiko, så du kan køre på ferie alligevel.
Sker der tyveri eller nedbrud under din ferie i Danmark, får du også en ferie-lånebil. Sker tyveri eller nedbrud i Europa, uden for Danmark - dækker din bils kaskoforsikring.
Hvis vi ikke kan stille en tilsvarende bil til rådighed, dækker vi 500 kr. pr. dag op til 15.000 kr. pr. skade.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Leasing

Leasing består af to dækninger:

  • Afleveringsdækning som dækker mindre skader, der normalt er dækket af bilens kaskoforsikring, når den leasede bil skal afleveres igen. Hver enkelt skade må maksimalt koste 6.000 kr. at udbedre, og alle skader kan maksimalt udgøre 30.000 kr. Du får en lånebil, hvis din leasingbil totalskades eller bliver stjålet. Du kan beholde lånebilen i op til 14 dage efter, du har fået din erstatning.
  • Førsteydelsesdækning, hvor du helt eller delvist får refunderet førstegangsydelsen, hvis bilen bliver totalskadet eller stjålet. Ydelsen udregnes efter den sum, du har valgt og det antal år, du har haft leasingbilen. 

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Motor skade (gælder ikke til leasingkunder)

Dækker mekaniske eller elektroniske skader med op til 50.000 kr. pr. kalenderår, indtil bilen har kørt maks. 175.000 km eller er 8 år fra indregistrering.
Der går 3 måneder fra dækningen er gået i kraft, til forsikringen dækker evt. skader.

Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

 

spacersmall0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en bilforsikring eller ændre din nuværende bilforsikring - klik her

Min side

Ønsker du at anmelde en skade?

spacerbig0
spacersmall0
links

Tryg vejhjælp

Som tillæg til din Bilforsikring har du mulighed for at vælge Tryg Vejhjælp, Så er du optimalt sikret, når du er på farten.

Læs mere

Stenslag i ruden - hvad gør jeg

Det er næsten uundgåeligt, at din bil på et tidspunkt får et stenslag. Heldigvis er der gode råd for, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.

Læs mere

Justering af KM behov

Når du køber en Bilforsikring, skal du bl.a. oplyse, hvor mange kilometer, du kører årligt. Det kan være svært at angive helt præcist, men det er vigtigt, at du ikke kører mere, end det der står på din forsikringspolice.

Læs mere

Vejhjælp i Europa (det "røde kort")

Fra 1. januar 2018 skal bilister med en kaskoforsikring kontakte Tryg Vejhjælp Europa (redningsforsikring i Europa), hvis der er brug for assistance.

Læs mere

Grønt kort

Hvis du kører til udlandet, skal du medbringe det grønne kort. Læs her, hvilke lande, du skal medbringe kortet til.

Læs mere

Bestilling af Hjulskifte

Hvis du har udvidet vejhjælp kan du få skiftet sommerdæk til vinterdæk (og omvendt) på et Tryg-værksted.

Læs mere

Elbilforsikring

Forsikringen er målrettet dine særlige behov, som ejer af en el- eller plug-in-hybridbil.

Læs mere
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.