bilforsikringmodul
tekst

Bilforsikring

Bilforsikring indeholder altid en lovpligtig ansvarsforsikring og giver mulighed for tilvalg af kaskoforsikring, som dækker hvis bilen får skader eller bliver stjålet.

Med en bilforsikring fra FOMO, kan du sammensætte en forsikring så den passer præcis til dit behov og din bil. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker ved skader på andre personer end føreren, andres ting og køretøjer. Kaskoforsikring dækker, hvis din bil bliver stjålet, udsat for hærværk, eller får skader. Ekstradækninger kan tilvælges, fx. Ung bag rattet, Parkeringsskader (Bilka-buler), Tryg Vejhjælp, med flere.

Tre fordele ved Bilforsikring hos FOMO

  • Overskudsdeling
  • Kr. 0 i selvrisiko ved ansvarsskader
  • Mulighed for ’Ung bag rattet’ – Du slipper for ekstra selvrisiko når du låner bilen ud til børnene. Samtidig optjener dine børn op til tre års erfaring til, når de selv får bil.

Ny kunde? - beregn din pris - og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en bilforsikring eller ændre din nuværende bilforsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på Bilforsikring

contentboxes0

Sådan kan du dækkes

Ansvar

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.


Kasko

Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld. Har du ekstraudstyr og tilbehør for op til 30.000 kr., er det også dækket.
Ekstraudstyr for over 30.000 kr.
Har du tilbehør og ekstraudstyr til bilen for over 30.000 kr., kan du tilvælge en ekstra dækning, når du bestiller din forsikring.


Friskade og Glas

Slip for at betale selvrisiko, hvis din bil bliver skadet ved brand, tyveri, hærværk eller nedstyrtende ting. Dækker også stenslag i ruden.


Førerforsikring

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.


Parkeringsskade

Undgå at betale selvrisiko, hvis en anden bilist laver buler eller andre parkeringsskader på din bil uden at efterlade kontaktoplysninger.


Leasing

Når du leaser en bil, skal du ofte selv forsikre den – præcis som en ejet bil. En leaset bil skal have en kaskoforsikring, og ansvarsforsikringen er lovpligtig. Leasingdækning dækker de småskader under 5.000 kr., som leasingselskabet kræver erstattet ved aflevering. Du får dækket skader for op til 25.000 kr. i alt, og du betaler kun en selvrisiko på 5.000 kr.

 

 

Lånebil Ekstra

Få en lånebil i op til 35 dage, hvis din bil bliver totalskadet eller du må undvære den på grund af tyveri. Du får også en lånebil, hvis din egen bil får en forsikringsskade, lige før en bestilt bilferie.


Tryg Vejhjælp

Tryg Vejhjælp dækker i hele Danmark og i grænselandet 25 km ind i Tyskland og Sverige, undtaget er i Grønland og på Færøerne.
Tryg Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer, samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen. Går bilen i stykker, og vælger du et værksted tilknyttet Tryg vejhjælp, får du en lånebil til rådighed, mens din egen repareres.


Ung bag rattet

Slip for at betale ekstra selvrisiko, hvis du låner din bil ud til børn under 26 år og de laver en skade. Giver samtidig dine børn mulighed for at optjene ’erfaring’ til når de selv får bil.


Værdiforringelse

Du får udbetalt et beløb for værdiforringelse, når din bil har været udsat for en større skade.
For at kunne købe en bilforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring hos FOMO

spacersmall0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en bilforsikring eller ændre din nuværende bilforsikring - klik her

Min side

Ønsker du at anmelde en skade?

spacerbig0
spacersmall0
links

FOMO Bilpleje - NYHED

Der er styr på det hele til din bil. Bilvask, hjulskifte og -opbevaring.

Læs mere

Tryg vejhjælp

Som tillæg til din Bilforsikring har du mulighed for at vælge Tryg Vejhjælp, Så er du optimalt sikret, når du er på farten.

Læs mere

Stenslag i ruden - hvad gør jeg

Det er næsten uundgåeligt, at din bil på et tidspunkt får et stenslag. Heldigvis er der gode råd for, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.

Læs mere

Justering af KM behov

Når du køber en Bilforsikring, skal du bl.a. oplyse, hvor mange kilometer, du kører årligt. Det kan være svært at angive helt præcist, men det er vigtigt, at du ikke kører mere, end det der står på din forsikringspolice.

Læs mere

Vejhjælp i Europa (det "røde kort")

Fra 1. januar 2018 skal bilister med en kaskoforsikring kontakte Tryg Vejhjælp Europa (redningsforsikring i Europa), hvis der er brug for assistance.

Læs mere

Grønt kort

Hvis du kører til udlandet, skal du medbringe det grønne kort. Læs her, hvilke lande, du skal medbringe kortet til.

Læs mere

Bestilling af Hjulskifte

Med udvidet vejhjælp kan du få skiftet sommerdæk til vinterdæk (og omvendt) på et Tryg-værksted.

Læs mere
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.