parallaxhero0
richtext0

Tandforsikring

Hjælp til tandlægeregningen?

Din tandpine kan godt blive til hovedpine, når du får regningen.

Med vores nye tandforsikring kan du nu få dækket udgifter til behandling af dine tænder, både efter ulykker, tyggeskader og i forbindelse med almindelige tandlægebesøg.

Tandforsikring er en del af din personforsikring, og består af tre dækninger, som du frit kan vælge mellem:

Tandbehandling ved almindelige tandlægebesøg

Med Tandbehandling får du nu også hjælp til tandlægeregningen, ved behov for behandling i forbindelse med almindeligt tandlægebesøg – du skal selv betale for tandeftersynet og de første 500 kr. af hvert behandlingsforløb. Du får dækket udgifterne til planlagte behandlinger på dine tænder, tandkød og kæbeknogler med op til 20.000 kr. pr. år. Så er det slut med de store tandlægeregninger.
Du kan købe Tandbehandling indtil du fylder 75 år – og når først du har købt den, fjerner vi den ikke igen.

Betalt tandbehandling ved ulykker

Med Tandskade ved ulykkestilfælde får du dækket de nødvendige og rimelige udgifter til tandbehandling som følge af en ulykke.

Tyggeskader er også dækket

Hvis du er meget uheldig, kan du komme til at skade tænderne, imens du spiser. Hvis du beskadiger en tand under spisning, dækker vi op til halvdelen af udgiften til tandbehandlingen.

Du kan købe Tyggeskade indtil du fylder 70 år.

Du kan vælge Tandforsikringen sammen med din ulykkesforsikring, men vi har sammensat en pakke, der sikrer dig hjælp ved både ulykker og sygdom – den kalder vi Personforsikring Udvidet, og når du vælger den, får du også Tandforsikringen med i købet.

Og hvis du fx ikke har sundhedsforsikring via dit arbejde, er Personforsikring Super det rette valg: Her får du også adgang til privathospital og udvidet adgang til behandlinger, efterkontrol, genoptræning og meget mere.

 

Tandforsikring - en del af personforsikringen

Bevar dine tænder sunde og stærke hele livet – vælg tandforsikring som en del af din personforsikring. Så får du dækket tandbehandling efter ulykker, og hjælp til tandlægeregningen i øvrigt.

Bestil tilbud

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.