corona

 

Om Covid-19 og FOMO

Der er desværre i øjeblikket en stigning i tilfældene af smittede med Covid-19.
Vi følger regeringens anbefalinger i forhold til at begrænse samvær generelt.

Telefonerne er åben som normalt på telefon 62 21 44 88, og der er fortsat mulighed for selvbetjening via vores hjemmeside.

Vores assurandører, både Privat- og Erhvervsassurandører, kan fortsat kontaktes for rådgivning om og køb af forsikringer.

Du kan kontakte vores Assurandører her:

Post kan afleveres fysisk i FOMOs postkasse, som er på gavlen af vores kontorbygning på Odensevej 8A i Svendborg.

Vi følger fortsat udviklingen nøje og opfordrer Jer til at holde Jer orienterede her på hjemmesiden.

Venlig hilsen
FOMO

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.