hero

Autocamper

tekst

Autocamper

Du skal kunne bruge din autocamper til ferier og weekend ture, uden at bekymre dig om hvis noget skulle ske med din autocamper..

Med en autocamperforsikring i FOMO, er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.
En Kaskoforsikringen dækker, hvis din autocamper bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Ny kunde? - bestil tilbud - og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en autocamper forsikring eller ændre din nuværende autocamper forsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på autocamperforsikring

contentboxes0

SÅDAN ER DU DÆKKET

Ansvar

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Stilstand

Forsikringen dækker autocampere der er afmeldt hos Skat, og ikke har nummerplader på. Forsikringen dækker brand, eksplosion og direkte lynnedslag, helt eller delvist tyveri af autocamperen og skade opstået i forbindelse med eller forsøg på tyveri, samt vandskade. Forsikringen dækker ikke skade sket under kørsel eller transport. Kan ikke kombineres med tilvalg.

Friskade og glas

Slip for at betale selvrisiko, hvis din autocamper bliver skadet ved brand, tyveri, seriehærværk eller nedstyrtende ting. Du skal heller ikke betale selvrisiko ved reparation af stenslag. Ved udskiftning af autocamperens frontrude, gælder der en fast selvrisiko. Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Førerforsikring

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.


Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på din autocamper – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i din autocamper, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Parkeringsskade

Har du købt dækningen Parkeringsskade, får du dækket de ærgerlige parkeringsskader, hvor der ikke ligger en seddel fra modparten i forruden. Skader dækkes med op til 15.000 kr. pr. skade, når autocamperen er blevet påkørt, og i øvrigt holdt lovligt parkeret, herunder påkørsel af indkøbsvogne, men også skader fra bildøre, der åbner op i bilen.
Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Vejhjælp

Vejhjælp – Med en autocamperforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din autocamper ikke kan starte.
Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

 

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde? bestil dit tilbud her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en campingvogn forsikring eller ændre din nuværende campingvogn forsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.    

Trustpilot