Tilmeld dig til vores generalforsamling onsdag d. 19.04.2023 her

parallaxhero0

Generalforsamling

tekst

Generalforsamling 2023

SÆT KRYDS I KALENDEREN ONSDAG D. 19.4.2023 KL. 18.00.

GENERALFORSAMLING TID OG STED
Generalforsamlingen foregår i Tved hallen, Skolevej 4a, Tved, 5700 Svendborg, onsdag d. 19.4-2023 kl. 18.00.

TILSKRIVNING/INDKALDELSE – HVORDAN FUNGERER DET?
FOMO sender til digitale kunder et elektronisk brev ud via e-Boks eller via ”min side”. Er du ikke digital kunde i FOMO, får du et fysisk brev. Vi starter med at sende ud d. 20.3 uanset om du er digital eller ikke digital kunde.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du tilmelder dig via det link vi sender ud digitalt eller som fysisk brev fra. D. 20.3 – eller du kan gøre det med det samme via knappen herunder.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i FOMO

 

Se indkaldelse og dagsorden

Se årsregnskabet for 2021

Se vores vedtægter

Se seneste generalforsamlingsreferat

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.    

Trustpilot