parallaxhero0

Bliv medlem af FOMO

richtext0

Hvis du også ønsker at blive medlem og få fordele af fællesskabet, er det faktisk ganske enkelt:

  • Du skal være bosiddende på Fyn eller tilhørende øer
  • Du skal tegne en indboforsikring hos FOMO, plus mindst én af følgende forsikringer: bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring

Har du brug for flere forsikringer, kan du få flere fordele ved at blive FOMO Plus kunde .

Tegner du en bilforsikring i FOMO, får du samtidig del i den eventuelle årlige overskudsdeling. De år, hvor vores samarbejdspartner Tryg’s ejere Tryghedsgruppen uddeler bonus, får du også del i denne.

FOMO Erhverv 

FOMO har også løsninger til virksomheder.
Virksomheden skal være hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer. Vi tilbyder løsninger til små og mellemstore virksomheder med 0-9 ansatte.

Lyder det spændende?

Beregn din pris online her 

Alternativt kan du kontakte en af vores dygtige assurandører eller vores kontor 

 

Fomo Privat:

Beregn din pris - og gem tilbuddet

FOMO Erhverv:

Ny kunde? Få professionel rådgivning af en af vores Erhvervsassurandører

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.