Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

parallaxhero0

FOMO handler om mere end forsikring

omos

FOMO handler om fællesskab, sammen er vi stærkere

Vi er en lokal forsikringsforening på Fyn, som blev stiftet i 1963 med det overordnede formal at skaffe forsikringer så nær kostpris som muligt og deraf også lave præmier og tilbagebetaling af overskud til medlemmerne. I begyndelsen var det kun for medlemmer bosiddende i det tidligere Svendborg Amt, og for at blive medlem skulle man have en bilforsikring.

Siden da, er der sket en rivende udvikling og i dag er FOMO for alle fynboer. Med Tryg Forsikring som tæt samarbejdspartner tilbyder vi alle typer forsikringer med unikke og attraktive dækninger til vores medlemmer. Og forsikringerne er forsat til så tæt på kostpris som muligt - og stadig med overskudsdeling. 

Vi er lokal forankret på Fyn og har egne lokale assurandører, der kender dit område. Derudover har FOMO egen kundeservice og skadesafdeling på vores kontor i Svendborg, hvor du altid kan komme forbi og få hjælp. 

Beregn din pris nemt og hurtigt

Med vores online prisberegnerne kan du på under 60 sekunder beregne prisen på netop den forsikring du ønsker. 

Du kan også altid kontakte os her, så vil vi mere end gerne hjælpe dig. 

Vores værdier

Vores højeste prioritering er at være der for vores medlemmer. Vi går op i at være tilgængelige og nærværende, så vores medlemmer får den bedste rådgivning og hjælp i enhver situation.  

Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice, hvor vi afsætter tid til at lytte til de individuelle behov.

Vi ønsker, at man som medlem oplever, at vi er troværdige og kompetente, hvis man får en skade. Det er netop her, at vi kan vise vores værd og ikke mindst værdien i at være forsikret hos os.

contentboxes0

Personlig service eller selvbetjening – du vælger selv

Som medlem hos os får du alle muligheder for betjening – ønsker du at betjene dig selv kan du bruge vores selvbetjeningsløsning, hvor du kan se status på skader, anmelde nye skader, rette i eksisterende forsikringer eller tilkøbe nye forsikringer.

Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører over hele Fyn, du kan kontakte vores personale telefonisk eller komme forbi vores kontor i Svendborg. 

Vi er lokale med en stærk samarbejdspartner

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Derfor er vores medlemmer også automatisk en del af Tryghedsgruppen og har dermed mulighed for en årlig bonus. Du er også samtidig med til at støtte Trygfondens arbejde for sikkerhed, sundhed og trivsel for alle danskere – uden at det koster dig ekstra.

Da FOMO er en forening har vi ingen aktionærer, der skal tilgodeses, vi giver vores overskud tilbage til vores medlemmer på bilforsikringen. FOMO er juridisk ikke et forsikringsselskab men en forening. Derfor er vi forsikringsagent/forsikringsformidler og vores forsikringer tegnes i Tryg Forsikring A/S som er det risikobærende forsikringsselskab. 

Vi dækker alle dine forsikringsbehov 

Vi udvikler hele tiden nye tilbud, der skaber tryghed i din hverdag. Din forsikring skal passe til dit liv, derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Som medlem af FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO Erhverv 

Vi har også løsninger til virksomheder.
Virksomheden skal være hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer. Vi tilbyder løsninger til små og mellemstore virksomheder med 0-9 ansatte. 

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.