hero

Campingvogn

tekst

Campingvogn

Vores forsikring på Campingvogn er en kaskoforsikring, der bl.a. dækker brand og tyveri af selve vognen.

Campingvognforsikringen dækker din campingvogn hvis den bliver udsat for skader ved trafikuheld, brand, tyveri mm. Forsikringen kan udvides til også at dække fast indbo.

Tre fordele ved Campingvognforsikringen hos FOMO

  • Dækker både i Danmark og i udlandet
  • Er campingvognen stationær, må den flyttes to gange om året uden ekstra betaling
  • Tre års garanti på skader udbedret på et campingvogn-værksted udpeget af FOMO

Ny kunde? - beregn din pris - og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en campingvogn forsikring eller ændre din nuværende campingvogn forsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på campingvognforsikring

contentboxes0

SÅDAN KAN DU DÆKKES

Kasko


Dækker skader på din campingvogn eller teltvogn ved fx tyveri og brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Uheld i udlandet


Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Vil du også være sikret vejhjælp til din campingvogn ved uheld i Danmark, skal din bil være forsikret hos os med Udvidet Tryg Vejhjælp.

Indbo


Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting inde i campingvognen også dækket ved fx brand, tyveri, hærværk og vandskade. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.

 Retshjælp


Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx hvis der opstår uenighed ved køb eller salg af din camping- eller teltvogn.

Udvidet Tryg Vejhjælp


Hvis din bil er forsikret hos os og har Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop eller uheld i Danmark. Du kan få hjælp på stedet og/eller bugsering. Vi transporterer bilen/anhængeren til det sted, du vælger inden for Danmarks grænser.

For at kunne købe en Campingvognforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en campingvogn forsikring eller ændre din nuværende campingvogn forsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.