hero

Knallert

tekst

Knallert

Knallertforsikring omfatter altid lovpligtig ansvarsforsikring, så der er dækning for skader på andre personer eller andres ting. Forsikring kan udvides til at omfatte kaskoforsikring på din knallert eller scooter.

 

Tre fordele ved knallertforsikring hos FOMO

  • Altid selvrisiko på kr. 0 ved ansvarsskader. Du holdes økonomisk skadefri
  • Tilvælges kaskoforsikring dækkes også retshjælp, hvis du får behov for en advokat i forbindelse med en skade.
  • Du kan vælge nøjagtig de dækninger, som passer til dig og din knallert eller scooter

Er du eksisterende kunde hos FOMO, skal du kontakte os da vi ikke kan beregne priser eller ændringer af din knallertforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88

Er du ny kunde skal du kontakte os, da vi ikke kan beregne en pris på din knallertforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88.

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på Knallertforsikring

contentboxes0

LOVPLIGTIG ANSVARSFORSIKRING

Dine skader på andre personer og deres ting


Har du en knallert eller scooter, er det lovpligtigt med en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader, du kan komme til at lave på andre personer eller deres ting, med din knallert eller scooter.

Kaskoforsikringen


Vælger du en kaskoforsikring, er du dækket, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter, fx ved trafikuheld, hærværk eller tyveri.Retshjælp


Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du får brug for en advokat – fx hvis du har været involveret i et uheld.

For at kunne købe en Knallertforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde?

Så skal du kontakt os, da vi ikke kan beregne en pris på din knallertforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88.

Kontakt os

Er du eksisterende kunde hos FOMO?

Så skal du kontakte os da vi ikke kan beregne priser eller ændringer af din knallertforsikring online – kontakt os på 62 21 44 88

Kontakt os
spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.