parallaxhero0

Er du rask nok til at rejse?

tekst

Er du rask nok til at rejse?

Har du en kronisk sygdom eller lidelse, og skal du ud at rejse? Inden du skal afsted, skal du sikre dig, at du er rask nok til at rejse.

En rejseforsikring dækker kun akut sygdom eller skader, som opstår, mens du er på ferie. Har du en kronisk sygdom, eller har du været syg før din rejse, skal du sikre dig, at du er rask nok til at tage afsted. Ved hjælp af en helbredstest finder du ud af, om du er rask nok, eller om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering.

Tag testen og få hurtigt svar

Tryg har i samarbejde med Falck udarbejdet en gratis helbredstest, som er første skridt på vejen til den medicinske forhåndsvurdering. Når du har gennemført testen, får du svar på, om din Rejseforsikring dækker dig eller ej. Hvis vi har brug for flere oplysninger om dig og dit helbred, bliver du i testen bedt om at kontakte Falck Global Assistance. De vil vurdere endeligt, om du vil være fuldt dækket af din rejseforsikring.

Tag Helbredstesten:

Hvornår er det nødvendigt at tage testen?

Som tommelfingerregel har du behov for at tage testen, hvis du:

  • er 80 år eller ældre
  • har en alvorlig og livstruende sygdom.
  • har en kronisk sygdom, der ikke har været stabil de sidste to måneder inden rejsen eller inden køb af rejsen.
  • har en kronisk sygdom og får foretaget væsentlige ændringer i din medicin.
  • er blevet behandlet for en skade – fx hvis du har brækket en arm, som endnu ikke er fuldt mobil.
  • er henvist til yderligere undersøgelse.
  • er gravid med komplikationer og derfor går til kontrolbesøg hos jordemoder eller på sygehus.

Hvornår er det ikke nødvendigt at tage testen?

Du har ikke brug for at tage testen, hvis du:

  • har haft en forbigående sygdom - fx influenza, forkølelse eller bihulebetændelse. Det er vigtigt, at du ikke længere har symptomer på sygdommen.
  • udelukkende har været til almindelige kontrolbesøg på grund af din kroniske sygdom, og at der i øvrigt ikke er sket nogle ændringer i din behandling.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.