Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

hero

Retshjælp

tekst

Retshjælpsforsikring

– en dækning du automatisk får med, når du tegner en af følgende forsikringer:

Husforsikring, Fritidshusforsikring, Indboforsikring, Campingvognsforsikring og Kaskoforsikring til Bil, Motorcykel og Knallert.

Retshjælpsforsikringen dækker dine sagsomkostninger og betaling til advokat, hvis du skal bruge rettens hjælp til at løse en konflikt.  

Tre fordele med Retshjælpsforsikring hos FOMO

  • Bliver du sagsøgt, eller sagsøger du andre, kan du søge retshjælpsdækning inden fx erstatningssager, lejerretssager og nabokonflikter
  • Du vælger selv, hvilken advokat du ønsker at benytte
  • Ved sager der af domstolene behandles under småsagsprocessen, kan du frit vælge om du selv vil føre sagen, og du må i så fald selv søge retshjælpen til dig selv. Småsagsprocessen dækker søgsmål på op til kr. 50.000

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.