hero

Trailer

tekst

Trailerforsikring

En trailerforsikring dækker, hvis der sker skade på din trailer, både i Danmark og i udlandet.

En trailerforsikring dækker hvis der sker skade på din trailer i forbindelse med fx trafikuheld, hærværk eller ved tyveri.

Prisen kan ikke beregnes online – kontakt venligest kontoret på 62 21 44 88.

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på trailerforsikring

contentboxes0

SÅDAN KAN DU DÆKKES:

Din trailerforsikring dækker for fx tyveri, hærværk, brand, samt redning i udlandet.

Retshjælp


Din Trailerforsikring indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx når du køber eller sælger traileren.

Ansvarsforsikring til trailer


Du skal ikke købe en ansvarsforsikring til din trailer. Kommer du ud for et uheld, hvor din trailer skader andre personer, deres ting eller køretøjer, er det den bil som trækker anhængeren lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker for skaderne. 
Dit ansvar er dækket af bilens ansvarsforsikring.

Skal du have din trailer med til udlandet og har kaskoforsikring på traileren download Vejhjælp i Europa (det ”røde kort”) herFor at kunne købe en Trailerforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

Prisen kan ikke beregnes online – kontakt venligst kontoret på 62 21 44 88.

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.