veteranbilforsikring

Veteranbilforsikring

tekst

Veteranbilforsikring

Du kan forsikre klassiske biler og veteranbiler hos FOMO. Klassiske biler er biler, der er mellem 25 og 29 år gamle. Veteranbil er biler, der er 30 år og ældre.

Forsikringens grunddækning giver mulighed for at vælge mellem ansvarsforsikring, ansvar- og kaskoforsikring og stilstandsforsikring.

Førerforsikring og vejhjælpsforsikring i DK kan tilvælges uanset om du vælger ansvar- og kaskoforsikring, eller alene ønsker at have ansvarsforsikring på bilen.

Tre fordele ved Veteranbilforsikring hos FOMO 

  • Intet krav om medlemskab i veteranbilklub
  • Mulighed for vejhjælp i DK – også kun ved ansvarsdækning
  • Mulighed for 0 kr. i selvrisiko

Prisen kan ikke beregnes online – for køb af forsikring eller ændringer i bestående, kontakt venligst kontoret på 62 21 44 88

Download

Her kan du downloade Betingelser på Veteranbilsforsikringen.

contentboxes0

Vi forsikrer biler op til en handelsværdi på 250.000 kr. Bilen skal opbevares i lukket og aflåst garage, når den ikke benyttes. Enten på egen bopæl eller i fællesgarage.

Ved kørsel til sommerhus eller ved deltagelse i stævne, er det accepteret, at bilen holder parkeret ude. Hobbykørsel er kørsel i naturlig sammenhæng med interessen for det bevaringsværdige køretøj.

Hobbykørsel er ikke daglig kørsel til og fra arbejde, shopping eller lignende, som opfylder et almindeligt kørselsbehov.

Prisen kan ikke beregnes online – for køb af forsikring eller ændringer i bestående, kontakt venligst kontoret på 62 21 44 88.

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.