Rejseforsikring – Tryg alarm Læs mere her    Corona - Læs mere

parallaxhero0

KM Forbrug

tekst

Har du husket at tilpasse dit kilometerforbrug?

Vidste du, at prisen på din Bilforsikring afhænger af, hvor mange kilometer, du kører om året?

Når du køber en Bilforsikring, skal du bl.a. oplyse, hvor mange kilometer, du kører årligt. Det kan være svært at angive helt præcist, men det er vigtigt, at du ikke kører mere, end det der står på din forsikringspolice.

Hvis du kører færre kilometer, end du har opgivet, betaler du måske for meget for din Bilforsikring. Kører du omvendt flere kilometer, end du har oplyst, får du ikke fuld dækning, hvis du får en skade på bilen.

Vil du ændre KM-forbrug?

 

Tjek dit forbrug en gang om året

Gør det til en vane at tjekke dit kilometerforbrug en gang om året. Hvis tallet ikke stemmer overens med det, der står på din forsikringspolice, skal du kontakte os, så vi kan ændre dit kilometerforbrug.

Vil du ændre KM-forbrug?

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.