richtext0

Elektronikforsikring – til din telefon, pc og andet elektronisk udstyr

Med en elektronikforsikring får du erstattet dine elektroniske ting, når de går i stykker – også, hvis du taber dem.

Vi erstatter dine ting, når de går i stykker

Slip for at ærgre dig, hvis du taber en kop kaffe ned i tastaturet, hvis dit kamera eller andet fotoudstyr falder til jorden, eller hvis skærmen på din pc bare går i sort. Elektronikforsikringen dækker pludselige skader, færdselsskader og funktionsfejl. Funktionsfejl er dækket de første 4 år.

Vi sørger for, at dine ting bliver repareret eller erstattet til tingenes nyværdi de første 2 år. Herefter vil dine ting stadig være dækket, blot med en afskrivning afhængig af tingens alder.

Læs mere om indboforsikring her

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.    

Trustpilot