corona

FOMO

Vi beklager meget, men vi bliver nødt til fortsat at have vores kontor lukket, da vi desværre har Corona blandt vores kontorpersonale.
Vi forlænger lukningen af kontoret for personlig betjening i første omgang til og med 21. januar 2022.

Du har mulighed for selvbetjening via vores hjemmeside www.fomo.dk.
Ellers er vores telefoner åbent som normalt på telefon 62 21 44 88, hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vores assurandører, både Privat- og Erhvervsassurandører, kan fortsat kontaktes for rådgivning om og køb af forsikringer. De er afbilledet på hjemmesiden med angivelse af distrikter og kontaktdata.

Post kan afleveres fysisk i FOMO’s postkasse, som er på gavlen af vores kontorbygning på Odensevej 8A i Svendborg.

Venlig hilsen
FOMO

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.    

Trustpilot