hero

Kriminalitetsforsikring

tekst

Kriminalitetsforsikring

- hvis dine medarbejdere begår kriminalitet

Med en kriminalitetsforsikring er du sikret, hvis dine ansatte begår kriminalitet. Forsikring dækker både, hvis kriminaliteten bliver begået mod dig – og hvis den bliver begået mod en person eller virksomhed, din virksomhed er erstatningsansvarlig over for. 

Kriminalitetsforsikringen dækker, hvis dine medarbejdere begår tyveri, bedrageri, underslæb, databedrageri, mandatsvig eller dokumentfalsk.

Bliver kriminaliteten begået mod din virksomhed, dækker forsikringen dit økonomiske tab.
Bliver kriminaliteten begået mod en person eller en virksomhed, som din virksomhed er erstatningsansvarlig over for, dækker forsikringen det erstatningskrav, det kan medføre.

Forsikringssummen bestemmer du selv

Du kan selv fastsætte din forsikringssum ud fra dine ønsker og behov. Vi kan rådgive dig i at fastsætte den rigtige forsikringssum. 

Tre fordele ved Kriminalitetsforsikring hos FOMO

  • Forsikringen dækker, hvis dine ansatte begår kriminalitet mod din virksomhed

  • Begår dine medarbejdere kriminalitet mod en person eller virksomhed, du er erstatningsansvarlig over for, dækker forsikringen ved erstatningskrav

  • Du kan selv fastsætte forsikringssummen ud fra dine ønsker og behov

Ny kunde? - kontakt en af vores professionelle Erhvervsassurandører

contentboxes0
spacersmall0
linkboxes0

Forebyg skade

Den billigste skade er den, som aldrig sker! Derfor betaler det sig at forebygge bedst muligt mod risici.

Læs mere

Anmeld erhvervsskade

Du kan let anmelde en erhvervsskade via ’min virksomhed’. Husk NemId til at logge ind med.

Anmeld

Få et uforpligtende tilbud

Lad en af vores erhvervsassurandører kontakte dig for at give et forsikringstilbud

Ring mig op
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.