hero

Ny forbedret varebilsforsikring

tekst

Varebilsforsikring

- så er du godt kørende

Med en varebilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvis din varebil bliver skadet. Førerdækning og krisehjælp er altid inkluderet, når du vælger en af vores pakker - og samtidig får du en lånebil, mens din bil er på værksted.  

Varebilsforsikringen er målrettet varebiler, varevogne og kassebiler med en totalvægt på op til 3500 kg. 

Ansvarsforsikring

Lovpligtig forsikring for alle varebiler. Dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting og køretøjer.

Kaskoforsikring

Dækker skader på din varebil, hvis den fx bliver stjålet, udsat for hærværk eller får en skade i et trafikuheld. Kaskoforsikringen sikrer dig også Vejhjælp til at få bugseret din varebil væk ved et trafikuheld.
 

Tre fordele ved Varebilsforsikring hos FOMO

  • Forsikringen kan tilpasses til dine behov. Om du ejer eller leaser din varebil, om den kører på diesel, benzin eller el, kan forsikriken tilpasses til din situation, så du er ordentlig dækket, hvis der sker en skade på varebilen
  • Med vejhjælp hjælper vi med det samme, så du og din varebil hurtigt kommer videre - overalt i Danmark. Derudover sørger vi for videre transport af dit gods, hvis du har brug for det. F.eks. hvis dit værktøj skal videre til en byggeplads. 
  • Får din varebil en skade, kan du vælge et Tryg Reparation værksted. Så er du sikret kvalificeret service og en lånebil, indtil din egen er klar

Ny kunde? - kontakt en af vores professionelle Erhvervsassurandører

Download

Her kan du downloade betingelser og produktinformation på varebilsforsikring.

bokse

Super

Også inkluderet:
Adgang til lånebil og dna-kit

Kontakt os

Udvidet

Også inkluderet:
Adgang til lånebil

Kontakt os

Basis

Også inkluderet:
Adgang til lånebil

Kontakt os
contentboxes0
spacersmall0
linkboxes0

Forebyg skade

Den billigste skade er den, som aldrig sker! Derfor betaler det sig at forebygge bedst muligt mod risici.

Læs mere

Anmeld erhvervsskade

Du kan let anmelde en erhvervsskade via ’min virksomhed’. Husk NemId til at logge ind med.

Anmeld

Få et uforpligtende tilbud

Lad en af vores erhvervsassurandører kontakte dig for at give et forsikringstilbud.

Ring mig op
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.