hero

Sygedriftstabsforsikring

tekst

Sygedriftstabsforsikring

- sikrer virksomhedens økonomi ved sygemeldinger

Med en sygedriftstabsforsikring sikrer du din virksomhed mod det økonomiske tab, der kan følge af langtidssygemeldinger.

Kommer du eller en medarbejder ud for en ulykke eller bliver ramt af sygdom, der medfører sygefravær i over fire uger, kan du få økonomisk erstatning efter 14. dag i sygeperioden. Vi giver erstatning i op til 50 uger pr. sygdom eller ulykkestilfælde.

Vi dækker:

  • Meromkostninger. Hvis det er muligt at begrænse risikoen for driftstab ved at få en vikar eller afløser ind i virksomheden, dækker forsikringen omkostningerne til det.
  • Lønomkostninger. Har du en ansættelsesaftale med fuld løn under hele eller dele af sygeperioden, erstatter forsikringen en løbende udbetaling. Udbetalingen svarer til lønomkostningen for din medarbejder, fratrukket dagpenge, sygeløn mv.
  • Driftstab. Oplever din virksomhed et driftstab på grund af en medarbejders fravær, erstatter vi driftstabet og lønnen op til den sum, du har valgt for medarbejderen. Ejer du virksomheden, bliver din lønsum fastsat som en kombination af den løn, du modtager, og virksomhedens driftsresultat.

Tre fordele ved Sygedriftstabsforsikring hos FOMO

  • Hjælp til forebyggelse af skader, fx stres, og rådgivning i skadesituationer

  • Én dækning med tre erstatningsmuligheder (meromkostninger, lønomkostninger og driftstab)

  • Mulighed for løbende udbetaling, der kan sikre økonomisk overlevelse

Ny kunde? - kontakt en af vores professionelle Erhvervsassurandører

Download

Her kan du downloade betingelser og produktinformation på sygedriftstabsforsikring.

contentboxes0
spacersmall0
linkboxes0

Forebyg skade

Den billigste skade er den, som aldrig sker! Derfor betaler det sig at forebygge bedst muligt mod risici.

Læs mere

Anmeld erhvervsskade

Du kan let anmelde en erhvervsskade via ’min virksomhed’. Husk NemId til at logge ind med.

Anmeld

Få et uforpligtende tilbud

Lad en af vores erhvervsassurandører kontakte dig for at give et forsikringstilbud

Ring mig op
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.