parallaxhero0

FOMO handler om mere end forsikring

omos

Kort om FOMO

FOMO HANDLER OM MERE END FORSIKRING

Hos FOMO handler det om fællesskab, sammen er vi stærkere. Vi er en forening som blev stiftet i 1963 med det formål at skaffe private forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for medlemmer bosiddende i det gamle Svendborg Amt, og for at blive medlem skulle man have en bilforsikring.

I dag er FOMO ikke kun for medlemmer, idet man kan blive kunde i FOMO blot, man er bosiddende på Fyn med tilhørende øer og køber 2 forsikringer hos os.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Vores forsikringer er blandt markedets mest moderne, med attraktive dækninger, og vi udvikler hele tiden nye tilbud, der skaber tryghed i din hverdag. Din forsikring skal passe til dit liv, derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik

FOMO Erhverv

FOMO har også løsninger til virksomheder. Virksomheden skal være hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer. Vi tilbyder løsninger til små og mellemstore virksomheder med 0-9 ansatte.

Personlig service eller selvbetjening – du vælger selv

Som kunde hos os får du alle muligheder for betjening – ønsker du at betjene dig selv kan du bruge vores selvbetjeningsløsning som rummer alt fra at se status på skader, anmelde nye skader eller rette i eksisterende forsikringer eller tilkøbe nye forsikringer.

Ønsker du personlig betjening har vi assurandører over hele Fyn, eller du kan kontakte vores personale på hovedkontoret telefonisk eller komme forbi hovedkontoret for personlig betjening.

Vi er lokale men med en stærk samarbejdspartner

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab, derfor er vores kunder også kunder i Tryg som betyder at du automatisk er medlem af Trygheds gruppen og har dermed mulighed for en årlig bonus, og du er med til at støtte Trygfondens arbejde for sikkerhed, sundhed og trivsel for alle danskere – uden at det koster dig ekstra.

Da FOMO er en forening har vi ingen aktionærer, der skal tilgodeses. Vores overskud leveres tilbage til vores medlemmer med bilforsikring.

FOMO er juridisk ikke et forsikringsselskab men en forening. Derfor er vi forsikringsagent og vores forsikringer tegnes i Tryg Forsikring A/S som er det risikobærende forsikringsselskab. 

Ny kunde? Få professionel rådgivning af en af vores Erhvervsassurandører

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.