hero

Sundhed Basisforsikring

tekst

Sundhed Basisforsikring 

- diagnoseforsikring til medarbejderne

Med Sundhed Basis kan dine medarbejdere få stillet deres diagnose hurtigt på privathospital og fortsætte behandlingen i det offentlige sundhedssystem. Forsikringen erstatter den tidligere diagnoseforsikring.

Medarbejderen bliver udredt af speciallæger i vores kvalitetssikrede netværk af privathospitaler og får stillet en diagnose og afklaret sit behandlingsbehov.

Vi dækker:

  • Udredning hos speciallæge
  • Udredning af smerter og allergier
  • Scanninger og røntgen
  • Transportudgifter 

Tre fordele ved Sundhed Basisforsikring hos FOMO

  • Dine medarbejdere skal ikke vente med at få stillet en diagnose, men kommer til hurtigt på et privathospital – og kan derefter fortsætte behandlingen i det offentlige sundhedssystem
  • Med Sundhed Basis bliver dine medarbejdere udredt af speciallæger i vores kvalitetssikrede netværk af privathospitaler
  • Sundhed Basis giver automatisk dine medarbejdere adgang til en række nyttige sundhedsservices. Herunder StressStop-linjen – en rådgivningslinje, der kan hjælpe med at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen

Ny kunde? - kontakt en af vores professionelle Erhvervsassurandører

Download

Her kan du downloade betingelser og produktinformation på sundhed basisforsikring.

contentboxes0
spacersmall0
linkboxes0

Forebyg skade

Den billigste skade er den, som aldrig sker! Derfor betaler det sig at forebygge bedst muligt mod risici.

Læs mere

Anmeld erhvervsskade

Du kan let anmelde en erhvervsskade via ’min virksomhed’. Husk NemId til at logge ind med.

Anmeld

Få et uforpligtende tilbud

Lad en af vores erhvervsassurandører kontakte dig for at give et forsikringstilbud

Ring mig op
spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.