hero

Rejse

tekst

Rejseforsikring

Rejseforsikringen dækker hele din husstand, hele året. Du vælger om I skal være dækket ved rejser i hele verden eller alene i EU/EØS. Forsikringen dækker både jeres bagage og hvis uheldet er ude, og I kommer til skade.

Rejseforsikringen er fleksibel og kan sammensættes så den passer til netop dit behov. Den dækker hele husstanden på alle ferierejser i op til 60 dages varighed hele året. I skal blot tage stilling til, om I ønsker at være dækket på rejser i hele verden, eller om EU/EØS alene kan dække jeres behov. Forsikring dækker hvis bagagen bliver forsinket. Sker det, dækkes jeres udgifter til køb af nødvendigt tøj og toiletsager. Forsikringen dækker også hvis uheldet er ude og I fx får brug for ambulancetransport, lægebehandling, hospitalsophold eller hjemtransport. Forsikringen kan udvides til også at dække Afbestilling.

 

Tre fordele ved Rejseforsikring hos FOMO

  • Dækker hele din husstand, også når I rejser hver for sig
  • Forsikringen dækker alle rejser hele året af op til 60 dages varighed
  • Adgang til danskbemandet hjælp døgnet rundt

Ny kunde? - beregn din pris her  - og gem tilbuddet 

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en rejseforsikring eller ændre din nuværende rejseforsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark, Produktinformation og Rejsekort til print

sådandækkesdu

SÅDAN KAN DU DÆKKES

Sygdom og tilskadekomst


Dækker, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse og får brug for behandling, medicin, læge eller hospital.

Transport ved sygdom og tilskadekomst


Dækker transport til behandlingssted på rejsen eller hjemtransport til Danmark.

Tilkaldelse og sygeledsagelse


Dækker, så du kan tilkalde en person hjemmefra eller dine rejseledsagere kan være hos dig, hvis du bliver alvorligt syg eller skadet.

Bagageforsinkelse


Dækker dine udgifter til at købe tøj og toiletsager, hvis din bagage er forsinket mere end 5 timer.

Eftersøgning og redning


Dækker eftersøgning eller redning af dig, hvis du fx bliver væk under en vandretur.

Evakuering og ufrivilligt ophold


Dækker, så du kan rejse væk fra et område ramt af krig, terror, naturkatastrofer eller epidemi.

Hjemkaldelse


Dækker udgifter til at rejse hjem, hvis et familiemedlem i Danmark bliver alvorligt syg eller dør.Krisehjælp


Dækker psykologisk krisehjælp på stedet, hvis du oplever en akut psykisk krise på rejsen.

Ulykke/Rejseulykke


Dækker, hvis du kommer til skade efter en ulykke og får varige mén. Til dig, der ikke har en ulykkesforsikring, der dækker i udlandet.

Udvidet rejseforsikring


Dækker flere uforudsete udgifter på rejsen, fx transportforsinkelse og skade på lejet feriebolig, bil, motorcykel eller knallert.

Afbestilling


Dækker, så du kan afbestille din rejse, hvis du bliver syg eller skadet. Dækker også ved store livsændringer som mistet job eller skilsmisse.

Rejser hele verden


Dækker dine rejser i hele verden.

Skiferie


Dækker erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn, hvis du kommer til skade på ski eller snowboard.

For at kunne købe en rejseforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en rejseforsikring eller ændre din nuværende rejseforsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacerbig0
links

Tilmeld dig danskerlisten

På Udenrigsministeriet hjemmeside kan du altid følge med i, hvordan den aktuelle sikkerhedssituation er for turister ude i verden.

Læs mere

Det blå sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort er et kort, der viser, at du – hvis du bliver syg eller kommer til skade – har ret til at blive behandlet på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i.

Læs mere

Trygs rejse-app

Den gratis rejse-app ’Tryg på rejse’ har genveje til de vigtigste nødopkald og mange gode vejledninger ved tyveri, mistet bagage, sygdom, skader, hjulskift, vejhjælp og bilkørsel i udlandet.

Læs mere

Er du rask nok til at rejse?

Har du en kronisk sygdom eller lidelse, og skal du ud at rejse? Inden du skal afsted, skal du sikre dig, at du er rask nok til at rejse.

Læs mere

Rejsekort til din ferie

Her kan du downloade og printe rejsekortet. Tag det med, når du rejser - så kan du altid komme i kontakt med Tryg, hvis du får brug for hjælp.

Læs mere
spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring.