Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

hero

Båd

tekst

Bådforsikring

Bådforsikringen kan sammensættes så den dækker præcis dit behov for forsikring. Lovpligtig ansvarsforsikring er altid med, kaskoforsikring kan tilkøbes, og det samme kan ulykkesforsikring, der dækker alle ombord på din båd.

Bådforsikringen omfatter altid din lovpligtige ansvarsforsikring. Det betyder, at dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at lave skader med din båd på andre personer eller deres ting, er dækket. Kaskoforsikring kan tilvælges og dækker f.eks skader ved kæntring, grundstødning, påsejling af andre fartøjer, brand, hærværk og tyveri. Ulykkesforsikring kan også tilknyttes bådforsikringen. Så har du dækning for både dig selv, samt andre, der kunne risikere at komme til skade, mens de er ombord på din båd.

 

Tre fordele ved Bådforsikring hos FOMO

  • Dækker til lands og til vands
  • Kan laves så den dækker ansvarsforsikring og kaskoforsikring
  • Kan udvides med flere tilvalg – bl.a ulykkesforsikring for dig og gæster ombord på din båd

Prisen kan ikke beregnes online – kontakt venliges kontoret på tlf. 62 21 44 88.

Download

Her kan du downloade Betingelser, Faktaark og Produktinformation på bådforsikring

contentboxes0

SÅDAN KAN DU DÆKKES:

Ansvar


Ansvarsforsikringen dækker dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at lave skader med din båd på andre personer eller deres både.

Kasko


Kaskoforsikringen dækker de fleste skader på din båd fx hvis du kæntrer, støder på grund eller kommer ud for et sammenstød, brand, hærværk eller tyveri. Du får dækket skader på bådens skrog, maskineri, udstyr, inventar, dine personlige ting- og tilbehør som fx gummibåd eller redningsflåde.

Ulykkesforsikring


Kommer du selv eller andre, der befinder sig ombord, til skade, når du sejler, skal du have en ulykkesforsikring for at erstatning.
Har du en ulykkesforsikring hos os, er du dækket i fritiden, men du kan også tilvælge en ulykkesdækning på den bådforsikring. Så sikrer du, at også andre ombord er dækket ved skade.

Udvidet kasko


Vi erstatter skader på din båd, uden at nedsætte erstatningen pga. alder og brug og gør ikke evt. underforsikring gældende.

 

Søassistance

Med Søassistance kan du trygt bugsere andre sejlere eller lade din egen båd bugsere, da Søassistance dækker skader på din båd, når skaderne er opstået i forbindelse med en søredning, eller mens båden har været på slæb til nærmeste havn.

Vi anbefaler at du tager kontakt til vores forsikringsrådgivere eller booker et møde med en af vores professionelle assurandører, så du sammen med os kan sammensætte dækningerne på din bådforsikring efter præcis dine ønsker.

For at kunne købe en bådforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have din indboforsikring og enten bil-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos FOMO

Prisen kan ikke beregnes online – kontakt venliges kontoret på 62 21 44 88.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.