hero

Personforsikring

tekst

Personforsikring

Vælg først din alder - så kan du beregne din pris

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig.
Vælger du fx Personforsikring Super, får du dækning for visse kritiske sygdomme, en tandforsikring, der også dækker almindelige tandbehandlinger og en sundhedsforsikring, så du kan få adgang til privathospital og hurtig hjælp, når du har brug for det.

ALDER 18 - 24 år

ALDER 25 - 69 år


fyldt 70 år

 

Fordele ved Personforsikring hos FOMO

 • Forsikring fra top til tå
  Vi kan hjælpe dig her og nu, hvis du fx brækker et ben eller bliver alvorligt syg – men du er også dækket, hvis du har brug for hjælp til tandlægeregningen, en fysioterapeut eller en psykolog.

 • Farlig sport er også dækket
  Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie.

 • Alle er velkomne
  Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

 • MC koster ikke ekstra
  Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

   

Ny kunde? - beregn din pris – og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en personforsikring eller ændre din nuværende personforsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser og Produktinformation på Personforsikring

parallaxhero0

Senior omsorg

GIV TRYGHED TILBAGE - TIL DINE NÆRMESTE 

Senior omsorg er en forsikringspakke til ældre over 70 år. Køb Senior omsorg og giv tryghed tilbage til dem, du holder af, fx dine forældre.

spacersmall0
linkboxes0

Er du ny kunde - beregn din pris her og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en personforsikring eller ændre din nuværende personforsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.