tekst

Svindelpolitik

I FOMO accepterer vi ikke forsikringssvindel. Derfor forsøger vi at afdække svindlen, hvis den rammer os. Det gør vi, fordi det ikke skal belaste vores øvrige kunder, at nogen forsøger at svindle.

Vi handler ud fra forsikringsbranchens etiske kodeks. Du kan læse mere om forsikringsbranchens indsats mod svindel og det etiske kodeks hos Forsikring og Pension.

Hvad er forsikringssvindel?

Det er forsikringssvindel, hvis man bevidst giver ukorrekte oplysninger om eller fortier en forsikringsbegivenhed for at få udbetalt en erstatning, man ikke har ret til.
Eksempelvis kan det være ved at oplyse flere ting på skadeopgørelsen, end der er beskadiget, give falsk dokumentation eller selv igangsætte en skade for at få erstatning.

Har du spørgsmål?

Sager om forsikringssvindel bliver behandlet i Udredningsafdelingen hos Tryg Forsikring A/S, som vi samarbejder med.

Har du spørgsmål om forsikringssvindel, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. 62 21 44 88.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.