Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

cykelforsikringfåerstatningvedtyverioghærværk

Cykelforsikring – få erstatning ved tyveri og hærværk

Er din cykel godt forsikret, hvis den bliver stjålet eller ødelagt på gaden? Se hvordan vi dækker tyveri og hærværk, når du er cykelforsikret hos os.

Din cykel er en del af dit indbo

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Heldigvis er din cykel godt forsikret, hvis du har en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig skader og tyveri af dine ting – og her er din cykel dækket. På vores indboforsikring er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 kr. pr. cykel. Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov.

Udvidet cykelskadedækning

Du kan også vælge Udvidet Cykelskade til indboforsikring, der blandt andet dækker pludselige skader på cyklen eller dit cykeltilbehør. Den dækker også cyklen, hvis du fx styrter eller bliver påkørt. Hvis du har dyrere cykler, kan du udvide cykelsummen på din forsikring.

 

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.