Rejseforsikring – Tryg alarm Læs mere her    Corona - Læs mere

parallaxhero0
tekst

Bestil tid til hjulskifte

Med Bilpleje kan du få skiftet sommerdæk til vinterdæk (og omvendt) på et Tryg-værksted.

Tryg bilpleje giver dig adgang til en lang række fordele - blandt andet et årligt Tryghedstjek og hjulskifte to gange om året. Når du bestiller tid til hjulskiftet, kan du med fordel booke tid til dit årlige servicetjek. I vintermånederne har Tryg-værkstederne ekstra travlt, og vi anbefaler derfor, at du bestiller tid til at få set bilen efter i løbet af foråret.

Vær opmærksom på, at du kun kan bestille tid til hjulskifte på de biler, du er forsikringstager på eller har fuldmagt til at se.

På ’Min side’ kan du give din samlever fuldmagt til at se dine forsikringer

Bestil hjulskift

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.