Breaking: FOMO og Gjensidige indgår samarbejdsaftale. Læs mere her

richtext0

Beregn din pris

Er du eksisterende kunde hos FOMO, skal du logge ind på Min side for at beregne priser på nye forsikringer, ændre eller tilkøbe ekstra dækninger til en eksisterende forsikring. 

Er du ny kunde kan du hurtigt selv finde en pris på de forsikringer, som du er interesseret i. Du kan beregne priser på flere forsikringer samtidig. Tryk på nedenstående forsikringer for at beregne din pris.

linkboxes0

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker din husstands indbo, ved fx brand, vandskade, visse typer kortslutning eller tyveri.

Bilforsikring

Bilforsikring indeholder altid en lovpligtig ansvarsforsikring og giver mulighed for tilvalg af kaskoforsikring, som dækker hvis bilen får skader eller bliver stjålet.

Husforsikring

Husforsikringen dækker, hvis der opstår skade på dit hus som følge af fx brand, storm, tyveri og hærværk.

Personforsikring

FOMO tilbyder nu personforsikringer, som giver udvidede muligheder ift. traditionel ulykkesforsikring. Mere information kommer snart på hjemmesiden.

Børneforsikring

Med en Børneforsikring får du en helt unik mulighed for at sikre dit barn døgnet rundt ved at samle ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én samlet pakke.

Fritidshusforsikring

Fritidshusforsikringen dækker skader på dit fritidshus ved fx brand, vandskade, stormskade, skade som følge af indbrud og tyveri.

Rejseforsikring

Rejseforsikringen er fleksibel og kan sammensættes så den passer til netop dit behov. Den dækker hele husstanden på alle ferierejser i op til 60 dages varighed hele året.

Hundeforsikring

Hundeforsikringen dækker både din hund, og dig som hundeejer. Vi kan sygeforsikre din hund, uanset hvor gammel den er.

Katteforsikring

Katteforsikringen dækker dyrlægeregninger, hvis din kat bliver syg, eller kommer til skade ved en ulykke.

Campingvogn

Vores forsikring på Campingvogn er en kaskoforsikring, der bl.a. dækker brand og tyveri af selve vognen.

Motorcykel forsikring

Motorcykelforsikringen indeholder altid lovpligtig ansvarsforsikring og kan udvides til at omfatte kaskoforsikring, der fx dækker ved tyveri eller skader på motorcyklen, førerforsikring og vejhjælp.

Bådforsikring

Bådforsikringen kan sammensættes så den dækker præcis dit behov for forsikring.

Trailerforsikring

En trailerforsikring dækker, hvis der sker skade på din trailer, både i Danmark og i udlandet.

Knallertforsikring

Knallertforsikring omfatter altid lovpligtig ansvarsforsikring, så der er dækning for skader på andre personer eller andres ting.

Retshjælpsforsikring

Er med, når du tegner en af følgende forsikringer: Husforsikring, Fritidshusforsikring, Indboforsikring, Campingvognsforsikring og Kaskoforsikring til Bil, Motorcykel og Knallert.

spacerbig0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.