parallaxhero0

Vi er der, når du har brug for os

richtext0

DIGITALE OG LOKALE - VI ER BEGGE DELE

Som medlem af FOMO bestemmer du, hvordan vi kommunikerer med hinanden. Du har mulighed for at klare langt det meste via vores hjemmeside. Du kan også vælge at kontakte vores kunderådgivere og skadeservice pr. telefon eller komme og besøge os på vores kontor i Svendborg. Hvis du ønsker besøg i dit eget hjem, kan du booke et møde med en af vores dygtige assurandører. Du får det præcis, som du ønsker.


Har du en igangværende skade?

Du kan via hjemmesiden på det der hedder Min Side følge sagsbehandlingen og se, hvor langt vi er vi er med skaden. Du kan også ringe til vores kontor, eller vælge at besøge os. Igen er det dig der bestemmer.

Vil du anmelde en ny skade?

Du kan selv anmelde skader; enten via Min Side på FOMOs hjemmeside, eller ved at kontakte vores skadeservice pr. telefon, pr. mail eller ved et besøg på vores kontor. 

Ønsker du at rette eksisterende forsikring?

Har du behov for at rette dine eksisterende forsikringer til, kan du klare det meste selv via selvbetjeningsløsningen på vores hjemmeside.

På den måde kan du foretage rettelser, på det tidspunkt, der passer bedst for dig.

Du kan også kontakte vores kunderådgivere på kontoret enten pr. telefon i vores åbningstid eller pr. mail.

Ønsker du at købe ny forsikring?

Du kan via FOMOs hjemmeside beregne priser og få udstedt tilbud på de ønskede forsikringer. Du kan også kontakte vores kontor pr. telefon eller mail, og så kan du selvfølgelig også vælge at booke et møde med en af vores dygtige assurandører, som besøger dig i dit hjem.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.