parallaxhero0

Hvad er en rottespærre?

richtext0

Hold rotterne ude af huset

- Få installeret en rottespærre

Rotter er et stigende problem i Danmark. Med en rottespærre installeret i kloakken kan du holde rotterne ude af dit hus. Vælg Superpakken, når du forsikrer dit hus, så følger der en rottespærre inklusiv installation med.

Stop rotterne med en rottespærre

Hvad er en rottespærre?

Rotteproblemer stammer oftest fra kloakken. Når rotterne trænger ind i dit hus, kan de være årsag til ubehagelige lugtgener og skader på blandt andet rør og stikledninger.

En rottespærre består af to klapper, der placeres i kloakledningen i brønden. Klapperne åbnes kun én vej. På den måde kan vandet komme ud, og rotterne kan ikke komme ind.


Se her, hvordan en rottespærre fungerer.

Vælg Superpakken og få en rottespærre med

Når du skal forsikre dit hus så vælg Superpakken. Her får du en rottespærre inklusiv montering af vores autoriserede samarbejdspartner, KloakTek.

Ved installation af rottespærren

Afklar med kloakfirmaet, hvilken brønd, du ønsker at få monteret rottespærre i
Dækslet til brønden skal være synligt og frit tilgængeligt ved installeringen
Det er en forudsætning for installationen, at kloakfirmaet kan montere rottespærren direkte i kloakledningen, og der ikke skal laves modifikationer på selve afløbet inden montering.

Tjek din rottespærre

Du bør med jævne mellemrum tage dækslet af brønden og tilse rottespærren.

Hvis der er mindre ophobninger af papir eller efterladenskaber ved rottespærrens åbning, kan disse ofte fjernes ved at spule rottespærren med haveslangen eller ved at kaste en spand vand ned i brønden.

Vi anbefaler, at en autoriseret kloakmester yder service på rottespærren mindst én gang om året. Her bliver rottespærren rengjort, testet og eventuelle defekte dele bliver skiftet ud.

Køb en rottespærre

Hvis du ikke vælger Superpakken, har du som kunde hos os mulighed for at købe en rottespærre fra Nordisk Innovation (TX11) til kun 2.910 kr. inkl. moms og installation.

Tilbuddet gælder en rottespærre, der passer til en standard-rørdiameter på enten 110 mm eller 160 mm.

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille så ring til vores samarbejdspartner KloakTek på 51 33 70 72. Så kommer de og installerer rottespærren.

Skulle der opstå problemer med rottespærren løses de direkte med KloakTek.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.