parallaxhero0

Indboforsikring

Pas på dine ting, mens du er på farten

paspådithjemmensduerpåfarten

Når du vælger Indbo Udvidet, kan du vælge en alarm- eller cykelfordel. Vælger du Indbo Super, får du både en valgfri alarm og en cykelfordel med. På Min side kan du bestille din cykelfordel eller alarm under Indboforsikring og herunder  'Andre Services'. Du kan vælge din fordel, når din indboforsikring træder i kraft.

Sådan vælger du din fordel

Fra den dag din indboforsikring træder i kraft, kan du bestille din alarm- eller cykelfordel.

  1. Log ind på Min side med dit NemID.
  2. Klik på din indboforsikring.
  3. Vælg din alarm- eller cykelfordel under 'Andre services'.
  4. Udfyld din leveringsadresse. Så sender vi din fordel til dig hurtigst muligt.

Har du købt pakken Indbo Udvidet kan du vælge mellem ét af produkterne. Har du valgt Indbo Super, kan du vælge én alarm og én cykelfordel.

Hvilke alarmer kan jeg vælge mellem?

For at bestille din alarm skal du logge ind på Min side og her vælge din indboforsikring. Du bestiller din alarm under 'Andre Services'. Herefter bliver den sendt hjem til dig, hvor du selv skal montere den.

Vi anbefaler at du henter Verisure-app'en til din telefon.

 

Indbrudsalarm med bevægelsesdetektor

Verisures bevægelsesdetektor aktiveres, når nogen bevæger sig i rummet. Du modtager en besked via Verisure-app’en, hvis alarmen bliver aktiveret. Du kan indstille alarmen til ikke at reagere på kæledyr. Med denne pakke følger både betjeningspanel og 4 alarmskilte til døre eller vinduer.

Indbrudsalarm med vibrationsdetektor

Vibrationsdetektoren aktiveres, så snart nogen forsøger at åbne døren eller vinduet, hvor den sidder. Du modtager en besked via Verisure-app’en, hvis alarmen bliver aktiveret. På den måde opdager du et indbrud, inden det sker. Med denne pakke følger både betjeningspanel og 4 alarmskilte til døre eller vinduer.

Røgdetektor

Røgdetektoren aktiveres, så snart den registrerer røgudvikling. Du modtager en besked via Verisure-app’en, hvis alarmen bliver aktiveret. Du bliver dermed advaret med det samme, hvis der skulle opstå brand i dit hjem, også selvom du ikke er hjemme.

Hvilke cykelfordele kan jeg vælge mellem?

Du kan bestille din cykelfordel ved at logge ind på Min side. Her skal du vælge din indboforsikring, og bestille under 'Andre services'. Herefter sender vi din valgte cykelfordel hjem til dig. Husk at udfylde din leveringsadresse, så Abus kan sende din cykelfordel til dig.

Foldelås

Med foldelåsen fra Abus, er du godt sikret mod at få din cykel stjålet. Længden på låsen er 90 cm, så du kan låse din cykel forsvarligt fast. Der medfølger en smart og enkel holder til montering på stellet.

Bagrefleks med GPS

Når refleksen sidder på din cykel, kan du via en app konstant følge, hvor din cykel er. GPS'en bruger Sigfox netværk, der gør at den ikke har brug for simkort. Med refleksen kan du altid finde din cykel, selv hvis den ikke står, hvor du parkerede den.

Alarmboks (fastmonteres på cykel)

Alarmboksen er nem at anvende og giver dig ekstra tryghed mod tyveri. Boksen monteres på din cykel og aktiveres, ligesom når du låser din cykel. Hvis boksen registrerer bevægelser, vil alarmen gå i gang med et 'bip'. Hvis bevægelserne bliver ved, fx fordi nogen er i gang med at stjæle din cykel, vil en høj alarmtone på 100 dB gå i gang, som vil skræmme de fleste cykeltyve væk.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.