parallaxhero0

Kursus i sikker kørsel

tekst

Kursus i Sikker kørsel

Køreteknisk kursus med rabat til dig

I samarbejde med FDM tilbyder vi et køreteknisk kursus med rabat til dig, der er kunde hos os.

Bliv en bedre bilist

Med et køreteknisk kursus skærper du dine evner som bilist – og det kan let betyde forskellen mellem liv og død i en kritisk situation.
Test dine færdigheder, bliv mere sikker i trafikken eller lær din nye bil bedre at kende. På kurset kommer vi rundt om det hele – både det praktiske og det teoretiske.

En dag på køreteknisk anlæg

Kurset foregår i din egen bil på FDM’s køretekniske anlæg i enten Silkeborg eller Roskilde. Her får du vejledning af professionelle instruktører, der vil lære dig alt om

  •  Bilens sikkerhedssystemer
  •  Vigtigheden af de rigtige dæk
  •  Køretekniske øvelser, som bagefter trænes i praksis.

Gennem øvelserne trænes du i at håndtere uventede situationer i trafikken.

Hvem kan deltage?

Har du adgang til FOMO Plus fordele, og har du din bilforsikring hos os, kan du deltage i dette 6 timers køretekniske kursus. Det er en forudsætning, at du har et gyldigt kørekort.
Som FOMO Plus kunde opnår du en prisfordel på køreteknisk kursus.

Priser:

Sjælland: 1370 kr.

Jylland: 1295 kr. 

Kontakt kontoret for nærmere oplysning på tlf 62 21 44 88

Se ledige tider og book her

Se ledige tider og book her

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.