parallaxhero0

Tryg Backup

tekst

Tryg Backup

Tryg Backup giver dig som kunde en nem og billig mulighed for at tage automatisk og løbende backup af billeder, film, dokumenter og andre værdifulde ting på computeren.

Der findes flere backup ydelser på markedet, men vi har gjort valget nemt for dig. Vi har forhandlet en rigtig god og attraktiv backup løsning hjem til vores kunder – og tilbyder Tryg Backup i samarbejde med Keepit.

Tryg Backup giver adgang til ubegrænset online backup på 2 computere. Dette dækker langt de fleste husstands behov – også familier med mere end 2 computere. Mange familier anvender nemlig ofte kun 1 eller 2 af computere til billeder og andre værdifulde filer.

Tryg Backup vores kunder en tryghed i at vide, at minderne er godt sikret også, hvis uheldet er ude.

Hvornår kan du med fordel bruge Tryg Backup?

Køb af indboforsikring: Det giver tryghed at have en familieforsikring, men familieforsikringen dækker kun, hvis computeren bliver beskadiget eller stjålet. Mange gange er det billederne og de andre dokumenter på computeren som har den største værdi for dig. Vi anbefaler at du sikrer disse ting med Tryg Backup.
Tyveri eller beskadigelse af computer: Vi kan erstatte computeren, men ikke billeder og andre værdifulde filer. Vi anbefaler derfor dig, at sikre disse ting med Tryg Backup.

Hvem kan købe Tryg Backup?

Kunder som er FOMO Plus kunde.

Hvad koster det for dig at bruge Tryg Backup?

Tryg Backup koster 25 kr. om måneden = 300 kr. om året. I denne pris ligger adgang til ubegrænset online backup på 2 computere.

Hvordan køber du Tryg Backup?

På denne side findes et link til en registreringsside hos KeepIT, hvor du registrerer dig og køber Tryg Backup. Du finder også et link til betingelserne for Tryg Backup.

Du køber Tryg Backup direkte hos Keepit.

Hvem leverer Tryg Backup til dig ?

Tryg Backup bliver leveret af Keepit.

Køb Tryg Backup her 

Link til betingelser for Tryg Backup hos Keepit

 

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.