hero

Personforsikring Ung

text

Personforsikring Ung

Personforsikring Ung er til dig, der er 18-24 år. Du kan vælge en pakke herunder, eller selv sammensætte din personforsikring.

Vælg den pakke, der passer til dit behov

Ny kunde? - beregn din pris – og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en ulykkesforsikring eller ændre din nuværende ulykkesforsikring? Klik her

Hvad er et ulykkestilfælde?

Ved et ulykkestilfælde forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade.

Skader der vil være dækket af forsikringen som ulykkestilfælde kan være, hvis du vælter på cykel eller falder.

Et ulykkestilfælde kan også ske i fm. fødsel, fx en bristning eller et halebensbrud.
comparer0

Person Basis

Bestil tilbud

Person udvidet

Bestil tilbud

Person super

Bestil tilbud
spacermedium0
linkboxes0

Tandforsikring

Bevar dine tænder sunde og stærke hele livet – vælg tandforsikring som en del af din personforsikring. Så får du dækket tandbehandling efter ulykker, og hjælp til tandlægeregningen i øvrigt.

Sundhedsforsikring

På nogle arbejdspladser kan man få tilbudt en sundhedsforsikring. Men er du studerende, pensionist, eller har din arbejdsplads ikke sådan en ordning, kan du købe det til dig selv her – så får du adgang til privathospital.

Sygdomsforsikring

Vælger du Sygdomsdækning i den udvidede pakke til personforsikring, får du både akut økonomisk hjælp og praktisk hjælp til fx rengøring og transport. Du kan købe den, indtil du fylder 70 år.

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.