hero

Senior omsorg

tekst

Senior omsorg

GIV TRYGHED TILBAGE - TIL DINE NÆRMESTE 

Senior omsorg er en forsikringspakke til ældre over 70 år. Køb Senior omsorg og giv tryghed tilbage til dem, du holder af, fx dine forældre.
 
Det er en pakke med ekstra hjælp og omsorg, fx hjemmepleje, rengøringshjælp og transport til behandling. Så ved du, at der bliver taget hånd om dine nærmeste, hvis sygdom eller ulykke rammer.
 
Bestil et tilbud her

Fordele ved Personforsikring hos FOMO

  • Kom godt videre efter en ulykke
    Efter en indlæggelse på over fem dage, tilbyder vi praktisk hjælp i den første tid: Du får hjælp til rengøring, transport til og fra hospitalet, og vi hjælper også med medicinregningen.

  • Alle er velkomne
    Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke. Og vi regulerer ikke din erstatning efter din alder.

  • Hjælpen lige ved hånden
    Få hjælp til at navigere i det offentlige sundhedssystem med Tryg Vejviser – det tilbyder vi dig, når du vælger Super-pakken. Du får også Tryg Lægehotline – mulighed for en videokonsultation med en praktiserende læge, udenfor din egen læges åbningstid.

Vælg hvordan du ønsker at være dækket:

Ny kunde? - beregn din pris - og gem tilbuddet

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer og ønsker du at købe en personforsikring eller ændre din nuværende personforsikring? Klik her

Download

Her kan du downloade Betingelser og Produktinformation på personforsikring

produktvalgsenioromsorg

Person Basis

Bestil tilbud

Person Udvidet

Bestil tilbud

Person Super

Bestil tilbud

Senior omsorg

Bestil tilbud
spacersmall0
vælgenforsikring

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få ekstra praktisk hjælp, hvis du har været indlagt efter en ulykke. Du kan også få dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning
En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade, fx hvis du snubler og falder. Du kan få hjælp, hvis du fx brækker et ben – du kan få den vigtige erstatning, som vi udbetaler, ved det, der hedder varigt mén: Blivende skader, som man kan vurdere et år efter ulykken. 

Vælg Udvidet eller Superpakken, og bliv endnu bedre dækket
Når du vælger Udvidet eller Super, får du dækningen Udvidet hjælp, der gør livet lettere under og efter en længere indlæggelse. 
Vi kan give dig rengøringshjælp, pleje i hjemmet og arrangere transport til og fra behandlingsstedet. 

I din hverdag virker personforsikringen også: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du adgang til undersøgelser på privathospital – og vi betaler medicin i op til tre måneder, når diagnosen er stillet. 

Du får også behandlinger hos alle specialisterne: Fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut og zoneterapeut. 

Bestil et tilbud her:

Er du under 70 år?
Vælg en anden aldersgruppe

 

spacermedium0
linkboxes0

Tandforsikring

Bevar dine tænder sunde og stærke hele livet – vælg tandforsikring som en del af din personforsikring. Så får du dækket tandbehandling efter ulykker, og hjælp til tandlægeregningen i øvrigt.

Sundhedsforsikring

På nogle arbejdspladser kan man få tilbudt en sundhedsforsikring. Men er du studerende, pensionist, eller har din arbejdsplads ikke sådan en ordning, kan du købe det til dig selv her – så får du adgang til privathospital.

Sygdomsforsikring

Vælger du Sygdomsdækning i den udvidede pakke til personforsikring, får du både akut økonomisk hjælp og praktisk hjælp til fx rengøring og transport. Du kan købe den, indtil du fylder 70 år.

spacermedium0
linkboxes0

Er du ny kunde? beregn din pris her

Er du eksisterende kunde i FOMO med andre forsikringer?

Ønsker du at købe en husforsikring eller ændre din nuværende husforsikring - klik her

Min side

Har du brug for at anmelde en skade?

spacermedium0

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, at etablere forsikringer så nær kostpris som muligt. Dengang kun for fynboere med bilforsikringer. I dag sælger vi alle former for privatforsikringer, stadig så nær kostpris som muligt. 
Hvordan kan vi gøre det? Det vigtigste er at vi er en forening. Dvs. vi skal ikke tjene på forsikringerne, men kun lige have dækket vores omkostninger til at drive foreningen – samt sikre at foreningen har et kapitalberedskab til uforudsete udgifter og til udvikling af foreningen - resten udbetales til medlemmerne af foreningen som er kunder med bilforsikring. 

FOMO har også løsninger til små og mellemstore virksomheder, der er hjemhørende på Fyn eller de tilhørende øer, og som har op til 9 ansatte.